FRI FRAKT 1-3 dagar - Klarna Payments

Vilma Erlandsson för Sjøblad

November 02, 2017

Mitt namn är Vilma Erlandsson och en tid framåt kommer ni att få följa med mig här på Sjøblad. Jag kommer bland annat bjuda på lite från min vardag i Italien där jag bor, jag kommer dela med mig av en proppfull julklappsguide och sen kommer ni få ta del av intervjuer tillsammans med inspirerande människor. En härlig blandning av mode, livsstil och inspirerande möten - allt under Sjøblads tak. 
Vad mer kan vara bra att veta innan vi kör igång? Jag bor just nu i Udine, norra Italien, tillsammans med min fotbollsspelande pojkvän och här nere driver jag en egen blogg, skapar konst och njuter av det italienska livet - och ni ska få följa med.
Lördagen den 4 november kickstartar jag med lite tips inför farsdag som närmar sig. Häng med!
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Sjøblad Magasin

Adam från NN07

May 26, 2018

Det som är budskapet med vårkollektionen är ju ”The essence of time”. Tanken är att visa hur italienarna är så jäkla bra på att ta vara på tiden jämfört med oss svenskar då till exempel. En hyllning till att man ska stanna upp och njuta av de små grejerna i livet. Att njuta av en snabb espresso till exempel.

View full article →

Diemme - ett italienskt hantverk

May 17, 2018

Calzaturificio Diemme grundades 1992 av bröderna Dennis och Maico Signor i Montebelluna, en liten stad vid foten av Alperna i nordöstra Italien. En stad som sedan 1800-talet har varit känd för sin research och produktion av mer funktionella skor.

 

View full article →

Framtidsplaner och drömmar

May 11, 2018

Parallell är ett UF-företag med stora drömmar. Vi träffade dem för att höra om hur drömmar ska bli verklighet.

 

View full article →