FRI FRAKT 1-3 dagar - Klarna Payments

Multifotografen Eric Duned

March 20, 2018

Vi snackade med Eric om vart hans intresse för foto och actionsport kommer ifrån. "Mode har alltid varit en viktig del, men mina intressen har medfört att jag ställer en del krav på min plagg".

Patagonia keps
 

Kreativa intressen 

Jag har alltid levt en aktiv livsstil där jag testat på allt mellan himmel och jord.
I långa loppet har jag alltid fastnat för saker där jag får utvecklas med min egen kreativitet, så som skejt, skidåkning, dirtbike, klippdykning, gymnastik mm. Intressen där du får sätta dina egna mål och utvecklas därefter.

Att få vara kreativ är väldigt viktigt för mig och det är en stor del av mitt liv, att påverka andra med saker jag skapat. På senare tid har det varit film och foto i fokus. I fjol startade jag mitt eget produktionsbolag och idag jobbar jag som kreatör på reklambyrån Wilson Creative.

Patagonia fleece jacket
Patagonia better sweater jacket 

Hellre en aktiv resa än dega vid poolen

Alperna är utan tvekan en av de bästa platserna jag vet. Grym skidåkning, omringad av fantastiska vyer och bra stämning. Jag har många spännande resmål på min lista, som jag har planer på att bocka av så småningom. Jag vill aktivera mig och utforska när jag åker iväg, att ligga och dega en vecka vid poolen är inget för mig.

Patagonia outdoor
Patagonia outdoor

Vad har du på gång

I nuläget är det mycket fokus på jobbet och kämpa för att utvecklas inom filmproduktion. Dessutom har jag nyligen flyttat in i en ny lägenhet med min flickvän vilket kräver stora delar av min tid, som tur är tycker vi båda att det är väldigt kul ändå. Utöver detta har jag gett mig in på att genomföra ett maraton i sommar, vilket jag kommer behöva träna lite inför.

Patagonia outdoor live free
 

Hur kommer det sig att du diggar Patagonia

Patagonia passar mig som handen i handsken på grund av att deras kläder fyller alla mina krav på funktionalitet och samtidigt funkar till en street outfit också. Det är en perfekt kombo. Jag vill ha bra grejer som håller bra och andas i alla tillfällen, när jag åker skidor eller bara är ute i naturen och fotograferar. Dessutom tycker jag Patagonia står för mycket bra saker. Värderingar fler företag borde tänka på.

(se vårt utbud på Patagonia)

Patagonia better sweater jacket skate 
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Sjøblad Magasin

Adam från NN07

May 26, 2018

Det som är budskapet med vårkollektionen är ju ”The essence of time”. Tanken är att visa hur italienarna är så jäkla bra på att ta vara på tiden jämfört med oss svenskar då till exempel. En hyllning till att man ska stanna upp och njuta av de små grejerna i livet. Att njuta av en snabb espresso till exempel.

View full article →

Diemme - ett italienskt hantverk

May 17, 2018

Calzaturificio Diemme grundades 1992 av bröderna Dennis och Maico Signor i Montebelluna, en liten stad vid foten av Alperna i nordöstra Italien. En stad som sedan 1800-talet har varit känd för sin research och produktion av mer funktionella skor.

 

View full article →

Framtidsplaner och drömmar

May 11, 2018

Parallell är ett UF-företag med stora drömmar. Vi träffade dem för att höra om hur drömmar ska bli verklighet.

 

View full article →